zamówienia przyjmujemy do 18.12

  • tort piernikowy bez cukru 2

    tort piernikowy

    Świąteczny tort „naked” z nutą pomarańczy i żurawiną. Biszkopty piernikowe, puszysty krem maślany. Słodzony ksylitolem.

    6-7 porcji (średnica 16 cm) -100 zł
    8-10 porcji (średnica 18 cm) – 140 zł
    12-14 porcji (średnica 22 cm)- 180 zł
    16-20 porcji (średnica 26 cm)- 220 zł

  • swieta tort vege makowo jaglany sugar free

    tort makowy Wege

    Jaglano-kokosowy tort na spodzie daktylowo-migdałowym z wiśniami, kremem makowym i konfiturą z rokitnika. Bez mąki. Słodzony erytrytolem.

    6-8 porcji (średnica 16 cm) -110 zł
    10-14 porcji (średnica 22 cm) -190 zł
    16-20 porcji (średnica 26 cm)- 230 zł

  • wianek1

    wigilijny wieniec

    Urocze i oryginalne ciasto drożdżowe z ręcznie robionym marcepanem, konfiturą z żurawiny i bakaliami. Na mące orkiszowej i pszennej. Słodzone erytrytolem, ksylitolem i cukrem kokosowym. Zawiera gluten, jajka, nabiał i orzechy.

    ok. 8-10 porcji 70 zł

     

  • whisky sugarfree

    tort whisky&suszona śliwka

    Czekoladowo-migdałowe biszkopty nasączone whisky przełożone powidłami z suszonej śliwki i kremem z mascarpone i karmelem. Słodzony erytrytolem i ksylitolem.

    SKŁAD: mascarpone, śmietana, suszone śliwki, jaja, migdały, erytrtytol, czekolada gorzka, whisky, żelatyna, kakao

    6-7 porcji (średnica 18 cm) – 80 zł
    8-10 porcji (średnica 22 cm) – 100 zł
    12-14 porcji (średnica 26 cm) – 150 zł
    16-20 porcji (średnica 28 cm) – 190 zł

  • tort makowy bez cukru sugar free

    tort makowo-orzechowy

    Makowe biszkopty nasączone brendy przełożone kremem z masłem orzechowym. Czekoladowy ganache i orzechy. Dostępna wersja na mące bezglutenowej.

    6-7 porcji (średnica 18 cm) -100 zł
    8-10 porcji (średnica 22 cm) – 140 zł
    12-14 porcji (średnica 26 cm)- 180 zł
    16-20 porcji (średnica 28 cm)- 220 zł

  • sernik1 ok

    sernik „z kratką”

    Klasyczny, bogaty sernik krakowski z rodzynkami w oryginalnej, lżejszej wersji z konfiturą z dzikiej róży. Na kruchym spodzie orkiszowym. Słodzony erytrytolem. Zawiera gluten, jajka, nabiał. 

    8-10 porcji (średnica 22 cm) -70 zł
    12-14 porcji (średnica 28 cm) 100 zł

  • makowiec z wiśniami

    Lekka alternatywa tradycyjnego makowca. Orkiszowo-pszenne ciasto drożdzowe i mak z wiśniami duszonymi w rumie. Prażone migdały, rodzynki, skórka pomarańczy. Słodzony cukrem kokoswym i erytrytolem. Zawiera gluten, jajka, nabiał. 

    ok 10 porcji – 80 zł 

  • sernik mak sugar free 2

    sernik z makiem

    Puszysty sernik z nasza autorska, naturalną masą makową. Z dodatkiem pomarańczy, rodzynek, wanilii z Madagaskaru. Słodzony erytrytolem.

    8-10 porcji (średnica 22 cm) – 75 zł
    12-14 porcji (średnica 28 cm) 110 zł