CIASTA

  • marchewkowe sugar frtee

    MARCHEWKOWE Z MIGDAŁAMI

    Wilgotne ciasto z mąki migdałowej przełożone naszą konfiturą morelowo-gruszkową. Na mąkach bezglutenowych.

    SKŁAD: marchew, jaja, ksylitol, migdały, jabłko, rodzynki,  jogurt naturalny, olej rzepakowy, mąka ziemniaczana, kukurydziana, gryczana, skrobia kukurydziana, len mielony, serek kremowy, żurawina, pestki dyni, soda, cynamon, naturalny olejek migdałowy

    PORCJA: ok. 286 kcal
    MAKROSKŁADNIKI B=8g, W=40g, T=12g

    6-8 porcji (średnica 18 cm) /90 zł
    12-16 porcji (średnica 26 cm) /150 zł

  • mech

    Leśny mech

    Niezwykłe ciasto z lekkim, cytrynowym kremem i szpinakowym biszkoptem. Nasączone ponczem z zielonej herbaty.

    SKŁAD: mąka orkiszowa, jajka, szpinak, ksylitol, erytrytol, śmietana, cytryny, olej rzepakowy, żelatyna, soda, owoce sezonowe

    mały (ok. 6-8 porcji)/ 105 zł
    duży (ok. 12 porcji) /160 zł

  • tarta z owocami sugar free orkisz

    krucha tarta z owocami sezonowymi

    Delikatny krem budyniowy na bazie lekkiego serka ricotta, jajek, naturalnej wanilii. Kruchy spód z mąki orkiszowej. Do tego sezonowe owoce.

    / ok. 8 porcji /115 zł

  • jagielnik mango-marakuja VEGE

    SKŁAD: kasza jaglana, mleko kokosowe, mus mango 100%, erytrytol, żurawina, migdały, olej kokosowy, płatki kokosa, marakuja

    średni (6 porcji) 95 zł
    duży (12 porcji) 170 zł

Lekkie, naturalne, bezcukrowe a przede wszystkim pyszne! Kto powiedział, że na diecie nie można jeść ciast?

Uwaga: nasze wypieki nie nadają się dla osób chorych na celiakię i z alergią na gluten, orzechy, soję i mleko. Wnaszych produktach mogą się znajdować ich sladowe ilości.