Torty

  • burst

    Kokosowo-malinowy

    Połączenie delikatnego kremu kokosowego i orzeźwiających malin. Trzy biszkopty orkiszowo-peszenne  nasączone naturalnym sokiem malinowym, przełożone kremem z sernkiem ricotta i malinami, musem malinowym oraz aksamitnym kremem kokosowym. 

    SKŁAD: twaróg naturalny 3,5%, ser ricotta, mleko, jaja, wiórki kokosowe maliny, mąki: orkiszowa, pszenna, ksylitol, erytrytytol, płatki kokosa, żelatyna, soda, skrobia ziemniaczana
    MAKROSKŁADNIKI na 100 g: ok. 142 kcal
    B: 8 g, W: 10,8 g; T: 7,8 g

      • 6-7 porcji (średnica 18 cm) -120 zł
      • 8-10 porcji (średnica 22 cm) – 170 zł
      • 12-14 porcji (średnica 26 cm)- 230 zł
      • 16-20 porcji (średnica 28 cm)- 280 zł
      • bez laktozy +10 zł

    bez laktozy +10 zł

  • smartcapture

    VEGE czekoladowo-malinowy

    Intensywny krem czekoladowy i delikatny malinowy. Na bazie mleka i śmietanki kokosowej.
    Spód daktylowo-migdałowy

    SKŁAD: mleko i śmietanka kokosowa, erytrytol, stevia, kakao,  skrobia ziemniaczana, maliny, daktyle suszone, migdały, olej kokosowy, sól, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), witaminy A i D, barwnik (karoteny)
    mały (ok 6 porcji- średnica 16 cm) 110 zł

    średni (ok. 8-10 porcji- średnica 18 cm) 140 zł
    duży (ok. 12-15 porcji -średnica 26 cm) 200 zł

  • sugarfree ciasteczkowy tez bez laktozy

    Ciasteczkowy

    • Dedykowany przede wszystkim dzieciom. Ciekawe połączenie orkiszowych, maślanych ciasteczek, budyniowego kremu i owoców. Tort kryję warstwę bezy i odrobinę mlecznej czekolady do pochrupania. Nasączony naturalnym sokiem owocowym i przełożony domową konfiturą.SKŁAD: twaróg naturalny 3,5%, ser ricotta, mleko, jaja, porzeczki, maliny, mąki: orkiszowa, kukurydziana, pszenna, ksylitol, erytrytytol, masło, żelatyna, skrobia ziemniaczana, soda, owoce sezonowe, czekolada mleczna słodzona stevią i erytrytolem
    • 6-7 porcji (średnica 18 cm) – 120 zł
      8-10 porcji (średnica 22 cm) – 170 zł
      12-14 porcji (średnica 26 cm)- 230 zł
      16-18 porcji (średnica 28 cm)- 280 zł
        • bez laktozy +10 zł
  • whisky sugarfree

    whisky&suszona śliwka

    Eleganckie, bogate, czekoladowo-migdałowe ciasto bez mąki przełożone powidłami
    z suszonej śliwki i dwoma warstwami aromatycznego kremu z karmelem
    i whisky.

    SKŁAD: mascarpone, śmietana, suszone śliwki, jaja, migdały, erytrtytol, czekolada gorzka, whisky, żelatyna, kakao

    6-7 porcji / 110 zł;
    8-10 porcji / 150 zł;
    12-14 porcji /210 zł;
    16-18 porcji / 260 zł

  • kokos-truskawka tort bez cukru sugar free

    Kokosowo-truskawkowy

    • Eleganckie i kremowy połączenie kremu kokosowego oraz budynowo-serowego kremu truskawkowego. Trzy biszkopty orkiszowo-pszenne nasączone naturalnym sokiem i musem truskawkowym.
    • SKŁAD: twaróg naturalny 3,5%, ser ricotta, mleko, jaja, wiórki i płatki  kokosowe, truskawki, mąki: orkiszowa, pszenna, soda, ksylitol, erytrytytol, żelatyna, skrobia ziemniaczana
      • 6-7 porcji (średnica 18 cm) -120 zł
      • 8-10 porcji (średnica 22 cm) – 170 zł
      • 12-14 porcji (średnica 26 cm)- 230 zł
      • 16-20 porcji (średnica 28 cm)- 280 zł
      • bez laktozy +10 zł
  • vege tort macha bez cukru bez glutenu l

    torcik vege malina & macha

    Krem na bazie śmietanki kokosowej i migdałów: malinowy i z delikatną nutą zielonej herbaty macha.
    Esencjonalny spód z daktyli i migdałów.

    SKŁAD: mleko i śmietanka kokosowa, erytrytol, skrobia ziemniaczana, maliny, daktyle suszone, migdały, olej kokosowy, sól, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), witaminy A i D, barwnik (karoteny), japońska herbata macha, wanilia
    mały (ok 6 porcji- średnica 16 cm) 110 zł
    średni (ok. 8-10 porcji- średnica 18 cm) 140 zł
    duży (ok. 12-15 porcji -średnica 26 cm) 200 zł

  • sugarfree_makowo_orzechowy

    tort makowo-orzechowy

    3 biszkopty makowe i kremy: ze 100 % masłem orzechowym i na bazie serka ricotta. Nasączony brandy, z czekoladowym ganache i orzechami. dostępne wersje: orkiszowy, na mące bezglutenowej, bezlaktozowy.

    • 6-7 porcji (średnica 18 cm) -130 zł
      8-10 porcji (średnica 22 cm) – 180 zł
      12-14 porcji (średnica 26 cm)- 240 zł
      16-20 porcji (średnica 28 cm)- 290 zł
    • bez laktozy +10 zł
  • prosto z ogrodu tort sugar free

    Prosto z ogrodu

    Mocno czekoladowy, nasączony sherry. Tort przełożony dwoma kremami- czekoladowym i owocowym na bazie serka ricotta oraz domowymi, bezcukrowymi powidłami.
    Do tego sezonowe owoce.

    MAKROSKŁADNIKI na 100 g
    ok. 168 kcal
    B: 8 g, W: 17,5 g, T:7,3 g

    • 6-7 porcji (średnica 18 cm) – 120 zł
      8-10 porcji (średnica 22 cm) – 170 zł
      12-14 porcji (średnica 26 cm)- 230 zł
      16-18 porcji (średnica 28 cm)- 280 zł
    • bez laktozy +10 zł

Nasze ciasta na specjalne okazje przygotowujemy z naturalnych składników, owoców, orzechów, najlepszej czekolady. Bez sztucznych aromatów, barwników, mas lukrowych i ciężkich kremów. Wszystkie torty możemy przygotować w wersji na mąkach bezglutenowych.

Uwaga: nasze wypieki nie nadają się dla osób chorych na celiakię i z alergią na gluten, orzechy, soję i mleko. Wnaszych produktach mogą się znajdować ich śladowe ilości.